شنبه ۲۴ آذر ۱۳۹۷
  • :
  • :

طرح توجیهی تولید  نوشابه بدون گاز به صورت خلاصه

طرح توجیهی تولید  نوشابه بدون گاز به صورت خلاصه

در این مطلب می خواهیم به به صورت خلاصه و مفید طرح توجیهی تولید نوشابه بدون گاز را برای شما دوستان عزیز معرفی نماییم. در صورتی که شما نیز از آن دسته افراد هستید که می خواهید برای خود کسب و کاری راه اندازی کنید و نیاز به ایده دارید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا پایان مطالعه نمایید چون ممکن است بتواند راهنمای خوبی برایتان باشد. با ما همراه باشید.

طرح توجیهی تولید  نوشابه بدون گاز

طرح توجیهی تولید  نوشابه بدون گاز

معرفی طرح : 

در واقع در ین طرح می خواهیم به بررسی احداث کارخانه تولی نوشابه بدون گاز و آبمیوه های بدون گاز بپردازیم . این محصولات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. این بطری ها دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.

کارخانه چقدر ظرفیت تولید در زمان مشخص را دارد؟

این کارخانه ظرفیت تولید سالانه حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر  را دارد که با در نظر گرفتن  ظرفیت بطری ها و با درنظر گرفتن ضایعات و غیره کلاًدر حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد.

با توجه تعطیلات مدت زمان کار کارخانه تقریبا ً۲۵۰ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته شده است. به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه ۲۸۰۰۰ بطری که معادل ۴۰۰۰ بطری در ساعت و بالاخره ۶۸ بطری در دقیقه می باشد.

 

مواد اولیه کارخانه تولید نوشابه بدون گاز عبارتد از :

برای تولید نوشابه های بدون گاز موادی همچون  کنسانتره پرتقال، سیب و انگور، شکر، بطری، کارتن و برچسب مربوطه مورد نیاز می باشد.

 

فرآیند کار کار خانه و تولید نوشابه :

برای تولید آبمیوه با فزودن آب به کنسانتره و رساندن بریکس کنسانتره از حدود ۶۵ درجه به ۱۲ درجه انجام می شود و در این سیستم در صورتی که  کنسانتره در شرایط استاندارد تهیه شده باشد عملاًنیازی به اضافه کردن مواد افزودنی برای بهبود طعم و شیرینی آبمیوه نیست. لیکن با توجه به نوع پرتقال ایران و ترشی مربوطه افزودن شکر به آب پرتقال تا میزان ۱۰ %جهت بعبود طعم و مزه قابل انجام است.

این کار ها در چند مرحله زیر انجام می شود

۱-نگهداری کنسانتره مصرفی

۲-بازسازی آبمیوه از کنسانتره

۳-هواگیری آب میوه:

۵-ریختن آبمیئه ها در بطری ههای مخصوص (بسته بندی)

۶-استریلیزاسیون یا انجام پروسس حرارتی:

۷-برچسب زنی، کارتن کنی و انبار:

خب دوستان در این مطلب ما فقط سعی داشتیم که بصورت خلاصع طرح توجهیتولید نوشابه های گازدار را به شما معرفی کنیم . برای مشاهده اطلاعات بیشتر درمورد دانلود رایگان طرح توجیهی خدماتی و طرح توجیهی کشاورزی روی هر کدام کلیک کنید.

No votes yet.
Please wait...



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سوپروب close
خرید بک لینک